Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Onur Bay Dilara Aksüyek : Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay sevgilisi Dilara Aksüyek ... : Dilara aksüyek önceki gün cihangir'deydi.

Onur Bay Dilara Aksüyek : Arka Sokaklar'ın Tekin'i Onur Bay sevgilisi Dilara Aksüyek ... : Dilara aksüyek önceki gün cihangir'deydi.. Kendisi gibi oyuncu olan ceyhun mengiroğlu ile 5 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren dilara aksüyek, yeni bir aşka yelken açtı. Dilara aksüyek ve onur bay 4 aylık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi onur bay'ın kulağını ısırırken yakalandı. Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi. Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi.

Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi. Onur bay 24 yaşında sevgilisi dilara aksüyek ise 33. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulan onur bay ile dilara aksüyek, geride bıraktığımız gün cihangir'de el ele görüntülendi. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından birbirini takipten milliyet gazetesi'nden umut ünver'in haberine göre oyuncu çift, etiler'de yemek yedikten sonra dilara aksüyek'in cihangir'deki evine geçti. Onur bay, bir kafede kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı dilara aksüyek ile samimi olarak görüntülenmişti.

Dilara Aksüyek - Onur Bay aşkı tam gaz devam! ''Yaş farkı ...
Dilara Aksüyek - Onur Bay aşkı tam gaz devam! ''Yaş farkı ... from i.haber3.com
Köpeğini gezintiye çıkaran oyuncu, maskesiz olarak objektife yansıdı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle maske kuralına uyan ikili, cihangir'de arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalmıştı. Yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen oyuncu çift dilara aksüyek ve onur bay, önceki gün cihangir'de görüntülendi. Arka sokaklar'ın genç oyuncusu onur bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan dilara aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü. Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi. 24 temmuz 1987 doğumlu olan dilara aksüyek kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi onur bay ile görüntülendi. Çeşitli birçok dizi ve filmde yer alan aksüyek, son olarak arka sokaklar dizisinde tekin karakterini canlandıran onur bay ile görüntülendi. Oyuncu dilara aksüyek, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi.

Dilara aksüyek ve onur bay 4 aylık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı.

Arka sokaklar dizisinin tekin'i onur bay, oyuncu sevgilisi dilara aksüyek ile cihangir 'de görüntülendi. Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi onur bay'ın kulağını ısırırken yakalandı. Her şey çok güzel gidiyor demişti. Bununla da yetinmeyen dilara aksüyek, bay'ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulundu. Dilara aksüyek sevgilisi onur bay'ı öpücüklere boğdu. Ceyhun mengiroğlu ile uzun soluklu ilişkisi kısa süre önce sona eren aksüyek, önceki akşam yeni sevgilisini öpücüklere boğdu. Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergiledi. Kendisi gibi oyuncu olan ceyhun mengiroğlu ile 5 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren dilara aksüyek, yeni bir aşka yelken açtı. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı onur bay'la tekrar barışması hakkındaki sorulara, o konulara fazla girmeyelim, fikir ayrılığı olabiliyor dedi. Dilara aksüyek kimdir, kaç yaşında? Dilara aksüyek de yapılan yorumlara kulak asmadığını özellikle belirtmişti. Yaş farkları duyanları şaşırtan dilara aksüyek (33) ile onur bay'ın (24) ayrılığı üç hafta sürdü.

Yaşanan bu gelişmenin ardından, dilara aksüyek'in hayatı merak konusu hâline geldi. Oyuncu dilara aksüyek, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Onur bay ve dilara aksüyek çiftinden üzücü haber. Dilara aksüyek, onur bay'ın kulağını ısırdı. Dilara aksüyek ile onur bay, cihangir'de bir kafedeydi.

Dilara Aksüyek ve Onur Bay aşkı tam gaz devam!
Dilara Aksüyek ve Onur Bay aşkı tam gaz devam! from img.acunn.com
Bununla da yetinmeyen dilara aksüyek, bay'ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulundu. Yaş farkları duyanları şaşırtan dilara aksüyek (33) ile onur bay'ın (24) ayrılığı üç hafta sürdü. 24 temmuz 1987 doğumlu olan dilara aksüyek kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi onur bay ile görüntülendi. Aralarındaki yaş farkıyla sürekli gündeme gelen ikilinin, ilişkilerinde gelecek geçtiğimiz günlerde cihangir'de görüntülenen onur bay, muhabirlerin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine 21'inci yüzyılda artık böyle. Dilara aksüyek ile onur bay'ın ayrılık kararı aldığı ileri sürüldü. Çift mekan çıkışı kameraları görünce kısa süreli bir panik yaşadı. Birkaç hafta önce onur bay, magazin muhabirlerinin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine, 21'inci yüzyılda artık. Aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok konuşulan onur bay (25) ile dilara aksüyek'in (33) ayrıldığı iddia edildi.

İkili, önceki akşam gittikleri mekanda birbirlerini takvim'de yer alan habere göre, son olarak i̇stanbullu gelin dizisinde rol alan 33 yaşındaki dilara aksüyek, arka sokaklar dizisinde rol alan 24.

Baş başa yemek yiyip sohbet eden çift meraklı gözlere aldırmadan birbirlerini öpücüklere boğdu. Onur bay ile dilara aksüyek öpüştü! 4 aydır sevgili olan çiftin ayrıldığına ilişkin bir takım dedikodular konuşuluyordu. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen onur bay muhabirlerin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine 21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Nebuozan 2.715 views2 days ago. Söylemezsem olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi. Çift mekan çıkışı kameraları görünce kısa süreli bir panik yaşadı. Söylemezsem olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen dilara aksüyek onur bay haberi izleyenleri şaşkına çevirdi. Sebebi bizde kalsın şeklinde konuştu. 33 yaşındaki aksüyek kendisinden 9 yaş küçük olan arka sokaklar dizisinin tekin'i onur bay 'la cihangir'deki bir mekanda görüntülendi. Her şey çok güzel gidiyor demişti. Fenomen dizi 'arka sokaklar'da 'tekin' karakterine hayat veren onur bay (24) ile kendisinden 9 yaş büyük dilara aksüyek'in birlikteliği böyle belgelendi. Yaşanan bu gelişmenin ardından, dilara aksüyek'in hayatı merak konusu hâline geldi.

Arka sokaklar'da tekin karakterine hayat veren onur bay ve dilara aksüyek'in romantik anları kameralara yansıdı. Arka sokaklar'ın oyuncusu onur bay ve sevgilisi dilara aksüyek, önceki gün cihangir'de görüntülendi. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı onur bay'la tekrar barışması hakkındaki sorulara, o konulara fazla girmeyelim, fikir ayrılığı olabiliyor dedi. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen onur bay muhabirlerin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine 21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Söylemezsem olmaz'ın bugünkü bölümünde verilen dilara aksüyek onur bay haberi izleyenleri şaşkına çevirdi.

Onur Bay ile barışan Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme ...
Onur Bay ile barışan Dilara Aksüyek'ten çoraplı gönderme ... from i.haber3.com
Onur bay ve kendi gibi oyuncu olan sevgilisi dilara aksüyek'in ilişkileri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde görüntülenen onur bay muhabirlerin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine 21'inci yüzyılda artık böyle şeylerin konuşulması üzücü. Dilara aksüyek ve onur bay 4 aylık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Köpeğini gezintiye çıkaran oyuncu, maskesiz olarak objektife yansıdı. Dilara aksüyek ile onur bay birlikteliği. Birkaç hafta önce onur bay, magazin muhabirlerinin dilara aksüyek ile aralarındaki yaş farkını sorması üzerine, 21'inci yüzyılda artık. Mekan çıkışı soruları yanıtlamayan çift muhabirlere i̇yi geceler demekle yetindi. Arka sokaklar'ın genç oyuncularından onur bay, gönlünü meslektaşı dilara aksüyek'e kaptırdı.

Dilara aksüyek ile onur bay birlikteliği.

Yaşanan bu gelişmenin ardından, dilara aksüyek'in hayatı merak konusu hâline geldi. Dilara aşkını öpmelere doyamazken ikilinin birlikteliği de belgelenmiş oldu. Köpekleriyle yürüyüşe çıkan çiftin maske takmaması dikkat çekti. Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergiledi. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı onur bay'la tekrar barışması hakkındaki sorulara, o konulara fazla girmeyelim, fikir ayrılığı olabiliyor dedi. Dilara aksüyek önceki gün cihangir'deydi. Aksüyek, kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi onur bay'ın kulağını ısırırken yakalandı. Muhteşem yüzyıl kösem, adı mutluluk, kadim dostum ve merhamet dizilerinde rol almıştır. Dilara aksüyek ile onur bay'ın ayrılık kararı aldığı ileri sürüldü. Arka sokaklar'ın genç oyuncusu onur bay ile aralarındaki yaş farkı oldukça konuşulan dilara aksüyek eleştirilere rağmen birliktelerdi ancak çiftin aşklarına gölge düştü. Oyuncu dilara aksüyek, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Onur bay 24 yaşında sevgilisi dilara aksüyek ise 33. Söylemezsem olmaz yeni bölüm ile ekranlara geldi.

Sebebi bizde kalsın şeklinde konuştu onur bay. Genç oyuncu onur bay, kendisinden 9 yaş büyük meslektaşı dilara aksüyek ile aşk yaşamaya başladı.